Slavne ličnosti koje su nosile venčanice Vere Wang na svom venčanju!

Slavne ličnosti koje su nosile venčanice Vere Wang na svom venčanju!

Tokom svoje gotovo pedesetogodišnje modne karijere, Vera Wang je oblačila mnoge poznate ličnosti od Michelle Obama do Ume Thurman. Vera Wang je uspešno prešla iz profesije urednika modnog časopisa Vogue u svetski priznatu dizajnerku velikog imena. Danas njenu viziju možemo videti bukvalno iza svega, od kostima za umetničko klizanje, preko uniformi za cheerleaders grupe, do haljina koje poznati nose na crvenom tepihu i naravno venčanica.
Govoreći o haljinama za veliki dan, Vera Wang je ustvari krunisana kraljica dizajna venčanica. U Holivudu dame kao što su Victoria Beckam, Chelsea Clinton i Jennifer Lopez su nosile njene kreacije na svoj poseban dan. Kako bismo vam približili stil i glamur, odlučili smo da vam prikažemo odabranu grupu omiljenih venčanica Vere Wang.

Ivanka Trump & Jared Kushner

BRIAN MARCUS/FRED MARCUS PHOTOGRAPHY/GETTY

 

Ivanka Trump i Jared Kushner (2009)

Nakon tromesečnih zaruka, Ivanka i Jared su stali na ludi kamen 25. Oktobra 2009. Uoči venčanja, mlada je objavila na tviteru: “Sve je prosto savršeno! Danas se udajem!“

Kaley Cuoco & Ryan Sweeting 

VERAWANGGANG/INSTAGRAM

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting (2014)
Zvezda serije Štreberi (Big Bang Theory) i teniser su se zaručili nakon tri meseca zabavljanja i rekli „Da“ samo tri meseca nakon toga. Cuoco i Sweeting su se venčali na Novogodišnju noć u ceremoniji sa temom „Vatra i led“. Iako su se razišli, ne možemo zaboraviti Kaleyin hrabar izbor venčanice – fantastična pink Vera Wang haljina.

Alicia Keys & Kasseem Dean

STEPHANIE PISTEL

Alicia Keys i Kasseem Dean (poznatiji kao Swizz Beatz) (2010)
Alicia je nosila venčanicu Vere Wang boje slonovače, a njen nakit za kosu joj je dao kraljevski izgled. Mladoženja je izabrao Tom Ford odelo sa pink košuljom sa karnerima.

Kim Kardashian & Kris Humphries 

SIMON FERREIRA/STARTRAKSPHOTO.COM/REX PREFERENCE

Kim Kardashian and Kris Humphries (2011)
Kardashian i Humphries su se venčali u avgustu 2011. Iako su se nakon toga rastali, ne možemo se oteti utisku kako je fantastično Kim izgledala u ovoj Vera Wang haljini boje slonovače. Na prijemu nakon venčanja Kim je nosila još dva haljine Vere Wang.

Chelsea Klinton & Marc Merzvinsky

FILMMAGIC

Chelsea Clinton i Marc Mezvinsky (2010)
Clinton je oduševila haljinom koju je za nju napravila porodična prijateljica Clintonovih Vera Wang – haljina bez bretela od svilenog organdina sa dijagonalno nabranim svilenim korsetom i pojasom ukrašenim kristalima.

Khloe Kardashian & Lamar Odom

JAKE HOLLY/STARTAKSPHOTO.COM

Khloe Kardashian i Lamar Odom (2009)
Kardashian je zračila na dan svog venčanja sa bivšim NBA igračem. Ovaj par dobro znamo i volimo iz serije „Keeping Up with the Kardashians“. Iako su se rastali, ne možemo da zaboravimo neverovatnu Vera Wang venčanicu.  Korset je istakao njene obline, a lepršavi donji deo haljine je doprineo kompletnom neodoljivom utisku.

Datum objave: 
18 Feb 2018
Izvor: 
www.instyle.com
Tagovi: 
vera wang
ivanka
trump
kaley cuoco
alicia keys
kim kardashian
chelsea klinton
khloe kardashian
wedding
celebrity